To blog "our Art …your Cake"


 Όλα ξεκίνησαν με μια επιθυμία: να φτιάξουμε μια ιδιαίτερη τούρτα για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μας... Στην πορεία συνειδητοποιήσαμε πως η δημιουργία τρισδιάστατων και μοναδικών για κάθε περίσταση cakes μας έδωσε την δυνατότητα να εκφράσουμε το γούστο μας, να αποτυπώσουμε πάνω σε ζάχαρη την φαντασία μας. 

Οδηγός μας η πεποίθηση ότι κάθε cake είναι κάτι παραπάνω από ένα γλύκισμα.. αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη ιστορία, μια ιδιαίτερη στιγμή. Γι' αυτό και κάθε cake είναι ξεχωριστό, μοναδικό, γιατί αντιπροσωπεύει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και όμοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν. 

Σκοπός μας; Να δώσουμε μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε τέτοια περίσταση, να προκαλέσουμε χαρά, γέλιο, συγκίνηση, χαμόγελα πολλά! Έτσι δημιουργήθηκε το Art Cake! Όσο για το blog.. σύντομα είδαμε πως αυτό που αρχικά σχεδιάστηκε για διαφημιστικούς λόγους έγινε ένας δεύτερος τρόπος έκφρασης και η πένα μας (τα πλήκτρα του υπολογιστή!) μετατράπηκε σε μια διώρυγα έκφρασης των σκέψεων, προβληματισμών, φαντασιών, ονείρων μας.. Ελπίζουμε να απολαύσετε όχι μόνο τις εικόνες των ζαχαρωτών γλυπτών μας αλλά και του τετραδίου στο οποίο έχουμε καταγράψει ένα μικρό δικό μας κομμάτι!

Μαρίνα και Σπύρος
Art Cake

http://artisticake.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets